Liity jäseneksi

Liittymislomake löytyy alla olevan linkin kautta.

https://www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/liity-jaseneksi/

Voit liittyä jäseneksi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyvinkaan.kvt@gmail.com

Onko sinulla kenties erityinen lapsi, nuori tai joku läheinen? Onko sinulla kysymyksiä? Haluatko vaihtaa kokemuksia ja tuntemuksia? Haluatko vaikuttaa?

Liity jäseneksi ja tule mukaan toimintaan. Pyrimme auttamaan resurssiemme puitteissa, etsimään tietoa sitä tarvitseville sekä olemaan vaikka vain läsnä. Liittymällä paikallisen Tukiyhdistyksen jäseneksi olet samalla mukana valtakunnallisen vammaisjärjestön Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n toiminnassa. Yhdistysten jäsenmaksut määräytyvät yhdistyskohtaisesti.

Hyvinkään Kehitysvammaisten Tuki ry:n jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi.

Jäsenedut

Yhdistystoiminta kokoaa kehitysvammaiset ihmiset ja heidän perheensä yhteen. Kokemusten vaihtaminen ja samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten löytäminen ovat korvaamaton apu arkipäivän keskellä. Tukiyhdistyksissä on mukana myös alan ammattihenkilöstöä sekä muita kehitysvammaisten ihmisten läheisiä.

Paikallisyhdistykset tarjoavat jäsenilleen tarpeellista tietoa, vertaistukea ja tekemistä. Paikkakunnilla järjestetään monipuolista vapaa-ajan toimintaa, kuten jäseniltoja, kerhoja, retkiä, matkoja ja asiantuntijaluentoja. Yhdistyksessä voit vaikuttaa ja toimia valintasi sekä jaksamisesi mukaan. Yhdistys haluaa olla mahdollisimman luontevasti mukana perheen elämän eri käänteissä.

Paikallinen yhdistys on vaikutuskanava sinua itseäsi koskeviin päätöksiin. Yhdistykset ovat aina oman alueensa kehitysvammaisten asioiden ajajia ja pitävät yhteyttä kuntien päättäjiin, terveyskeskuksiin ja sairaaloihin.

Tukiliitosta paikallisyhdistysten jäsenet saavat valita liittymishetkellä oman jäsenlehtensä, eli selkolehti Leijan tai informatiivista perheasiaa sisältävän jäsenlehti Tukiviestin. Tukiliitosta löytyy myös oma vammaisasiamies ja lakimies, jotka neuvovat jäseniä edunvalvontaan liittyvissä asioissa.

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi haetaan Hyvinkään Kehitysvammaisten Tuki ry:n kautta. Liittymispyynnön voi lähettää sähköpostitse hyvinkaan.kvt@gmail.com tai postitse c/o Elmgren, Uudenmaankatu 113, 05840 Hyvinkää.

Kannatusjäsenellä on oikeus olla läsnä vuosikokouksissa. Tukiviesti-lehti tulee kannatusjäsenelle pyydettäessä.

Jäsenmaksu 50 e tai 70 e tai 100 e vuodessa.

Liittymispyyntöön: nimi, osoite, summa ja haluaako Tukiviesti-lehden.