Huhtikuussa 2017 järjestämme yhdessä Hyvinkään kaupungin vammaispalvelujen kanssa keskustelutilaisuuden, jossa käydään läpi muun muassa asumiseen, kuljetuksiin, työtoimintaan liittyviä asioita, joita yhdistyksen hallitukselle jäsenistöltä on esitetty. Tilaisuuteen toivotaan myös Hyvinkään Taksin edustajaa.

Tarkkaa tilaisuuden päivää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta tullee olemaan huhtikuinen tiistain alkuilta.

Alustavasti ollaan suunniteltu, että mukaan tulisi Hyvinkään kaupungilta Hanna Kivelä, Tiina Hietala, Virpi Laiho ja valituksi tuleva vammaispalvelujen johtava sosiaalityöntekijä. HUOM! Osallistujia kaupungin puolelta ei ole vielä lyöty lukkoon!

Toivotamme tervetulleiksi kaikki kehitysvammaisten asioita kiinnostuneet paikalle. Tarkka aika ja paikka ilmoitetaan täällä yhdistyksen nettisivuilla, Facebookissa sekä lehtien yhdistyspalstoilla. Seuraathan tilannetta.

__________________________________________________________

Hyvinkään Kehitysvammaisten Tuki ry:n ja Hyvinkään kaupungin palaverissa 8.2.2017 sovittiin säännöllisistä yhdistyksen hallituksen ja kaupungin viranhaltijoiden palaverista. Seuraava yhteispalaveri on 24.5.2017.

Yhdistyksen hallitukselle voi kirjallisesti ennen toukokuun kokousta lähettää terveisiä kaupungin virkamiehille. Esitykset voi lähettää joko sähköpostilla hyvinkaan.kvt@gmail.com tai postitse Hyvinkään Kehitysvammaisten Tuki ry, co/ Tauriainen Uudenmaankatu 40 B, 05800 Hyvinkää

__________________________________________________________

Palautetta, kehittämisehdotuksia, epäkohtia, kiitoksia, risuja ja ruusuja voi lähettää sähköpostilla hyvinkaan.kvt@gmail.com tai postitse Hyvinkään Kehitysvammaisten Tuki ry, co/Tauriainen Uudenmaankatu 40 B, 05800 Hyvinkää


Päivitetty: 9.2.2017